Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, majd a csont mellett 2-3 helyen belevágunk, hogy kicsit jobban szétterüljenek. Közben az ananászt kevés olajon kicsit megpirítjuk, a levét a húsra öntjük. Hadd álljon benne egy keveset.
Egy kis-közepes méretű tepsibe kevés olajat öntünk, majd a pirított ananászt egyenletesen szétoszlatjuk benne. Erre mehetnek a combok.
Sózzuk, borsozzuk, majd alul-fölül jól megszórjuk a provance-i fűszerrel, a bőre alá pedig enyhén megpirított fenyőmagot teszünk.
Ráöntjük az ananászból visszamaradt sütőlevet, letakarjuk alufóliával, és 180-200 fokon kezdjük sütni. Jó 40 perc múlva levesszük a fóliát, 1-1 sajtszeletet teszünk a combokra. Visszatoljuk a sütőbe, és szép aranybarnára sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.