Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, majd a csont mellett 2-3 helyen belevágunk, hogy kicsit jobban szétterüljenek. Közben az ananászt kevés olajon kicsit megpirítjuk, a levét a húsra öntjük. Hadd álljon benne egy keveset.
Egy kis-közepes méretű tepsibe kevés olajat öntünk, majd a pirított ananászt egyenletesen szétoszlatjuk benne. Erre mehetnek a combok.
Sózzuk, borsozzuk, majd alul-fölül jól megszórjuk a provance-i fűszerrel, a bőre alá pedig enyhén megpirított fenyőmagot teszünk.
Ráöntjük az ananászból visszamaradt sütőlevet, letakarjuk alufóliával, és 180-200 fokon kezdjük sütni. Jó 40 perc múlva levesszük a fóliát, 1-1 sajtszeletet teszünk a combokra. Visszatoljuk a sütőbe, és szép aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.