Elkészítés: A 6 tojásból piskótát sütünk ( szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjéből kemény habot verünk egy csipet sóval, majd egyenként hozzáadjuk a sárgájákat. Ezután a porcukrot kanalanként, valamint nagyon lassan, folyamatos keverés mellett a lisztet. 190 fokon megsütjük a piskótát). Ezután a tejszínt kevés porcukorral, a habfixálóval kemény habbá verjük. A felvert habot félretesszük, és a túrót kikeverjük egy kis cukorral, a joghurttal és egy kis citromlével. Az ananász harmadát beledaraboljuk a túrós masszába. Az ananász levének felével kikeverjük a zselatint. Miután kihűlt, a zselatint hozzákeverjük a túrós krémhez, majd óvatos mozdulatokkkal a felvert tejszínhabot is a túróhoz keverjük. Miután összevegyítettük a hozzávalókat, a piskóta tetejére öntjük, és a megmaradt ananász szemekkel díszítjük. Egy éjszakára betesszük a hűtőbe, hogy a zselatin megszilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.