Elkészítés: A zellert megpucolom, csíkokra vágom, és kevés sós vízben puhára főzöm, leszűröm, hagyom kihűlni. A kukoricát és az ananászt lecsepegtetem, a pórét felkarikázom, a sonkát kockára vágom. Az egészet jól elkeverem.
Az ananász levébe 3-4 evőkanál majonézt keverek, ráöntöm a salátára, még egyszer elkeverem, 1-2 órát pihentetem tálalás előtt.
Bármilyen hús mellé finom, de önálló
könnyű vacsorának is kiváló. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.