Elkészítés: Az ananászt megpucolom, levágom a középső torzsáról és felkockázom.
Egy serpenyőben vajat melegítek, ezen hirtelen kisütöm a megsózott karajcsíkokat, majd üvegtálba szedem, ezután ugyanebben a zsiradékban megpirítom az ananászkockákat, nem kell rá semmi fűszer, mert finom édes magában is. Ezt is kiszedem az üvegtálba, pár perc alatt készen van.
Ezután következik a wok zöldségkeverék, ezt sózom, rákanalazom a zöld curry pasztát, és hozzáadom a bort is, amivel a pasztát egy kicsit fellazítom (bármivel fel lehet önteni, nem szükséges borral jó a zöldséglé, kókusztej, szójaszósz esetleg víz is, minden esetben egy picit másmilyen ízű szószt kapunk). Belereszelem a fokhagymát és meghintem őrölt borssal.
Pár perc alatt ez is készen van, így visszateszem a húst is és az ananászt is a zöldségekre, kicsit átforgatom. Párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.