Elkészítés: A vajat a tojásokkal, a cukorral és a likőrrel egy keverőtálban konyhai robotgéppel krémesre keverjük. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a kakaóport, a masszába szitáljuk, és jól összedolgozzuk. A tésztát egy sütőpapírral bélelt vagy vajazott tepsibe öntjük. A süteményt az előmelegített sütő középső részén sütjük kb. 15 percig. A süteményt azonnal egy cukorral beszórt papírra borítjuk. A sütőpapírt hideg vízzel bekenjük, óvatosan lehúzzuk. Ha a sütemény kihűlt, a hosszabbik oldal mentén félbevágjuk. A krémhez a tejszínt a porcukorral egy keverőtálban konyhai robotgéppel kemény habbá verjük. A zselatint a likőrrel oldódásig melegítjük, és hűlni hagyjuk. Amikor a zselatin sűrűsödni kezd, óvatosan a habhoz keverjük. A krémet azonnal a tészta egyik felére kenjük, ráfektetjük a másik felét, kicsit rányomkodjuk. 1 órára hideg helyre tesszük. A süteményt kis kockákra vágjuk. Az ét tortabevonót felolvasztjuk, egy tálba öntjük, hozzákeverjük az olajat, és a kockákat megforgatjuk benne. A tej tortabevonót felolvasztjuk, és dekoratívan a kockákra csurgatjuk. Tálalásig hideg helyre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.