Elkészítés: A párizsit a sajtreszelő nagyobbik lyukán lereszeljük, majd a sajtot a kisebbik lyukon szintén lereszeljük. A tojásokat már felraktuk főni, és forrástól számított 10 percig főzzük. Így szép kemények lesznek, és nem lesz a sárgája körül a kékes bevonat. Ha a tojást megpucoltuk, a tojásszeletelővel úgy karikázzuk föl, hogy először keresztben, majd fordítunk rajta egyet, és hosszában is ugyanígy. Ettől kis csíkok lesznek belőle. Belerakjuk a párizsit, a sajtot, a tojást egy közepesen nagy tálba, hozzáadjuk a tejfölt és a kanál vajat. Ezt jól összedolgozzuk. Sózzuk, borsozzuk. És kész. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.