Elkészítés: A tárkonyt és a fokhagymát zúzd össze, vagdosd együtt apróra. A hússzeleteket sózd be, majd klopfold bele mindkét oldalukba a fokhagyma-tárkony keveréket. Forgasd meg lisztben, és vasserpenyőben, felhevített olívaolajon hirtelen süsd aranyszínűre. A mártáshoz a körték húsát vágd 2x2x1 cm-es kockákra, a felforrósított vajon hirtelen süsd át; majd keverd hozzá a mazsolát, a szamorodnit, és kis lángon, fedő alatt párold puhára. A rizst kevés sóval, vízben főzd puhára; amikor kész, keverd hozzá a mazsolát, és hagyd állni lefedve 5 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.