Elkészítés: Az ételízesítőt egy keverőtálban összekeverjük az olajjal, majoránnával, zúzott fokhagymával, reszelt vöröshagymával és a mézzel. Sütés előtt legalább 3 órával a pulykacombot alaposan bedörzsöljük a páccal. A húst tepsibe tesszük, és 180 C-os sütőben kevés vizet aláöntve 20 percig fólia alatt sütjük. Utána levesszük a fóliát, és addig sütjük, amíg a hús teljesen megpuhul és szép piros lesz. Tálaláskor meghintjük friss kakukkfűvel. Köretként főtt burgonyát vagy rizst adhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.