Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk és félretesszük. A tyúkhúsleveskockához annyi forró fizet teszünk, hogy felolvadjon benne. Előveszünk egy jénai tálat, beletesszük a sűrített paradicsomot, a zúzott fokhagymát, az olajat, a vörösbort, a felolvasztott tyúkhúsleves kockát, a majorannát, a babérlevelet, ízlés szerint sót. Ezt összekeverjük, és hozzátesszük a csirkemellet. A jénait lefedjük, és előmelegített sütőbe tesszük. Közepes hőmérséketen addig pároljuk, amíg a húsl megpuhul (kb. 30 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.