Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg a zöldségeket. A retkeket hosszanti irányban vagdossuk be, és tegyük hideg vízbe, amíg ki nem nyílnak, mint a virág. Vágjuk karikákra a répát, csíkokra a zellert, és 2 percig blansírozzuk zubogó vízben, majd szűrjük le. Helyezzük tányérokra a salátaleveleket, majd rendezzük el rajtuk a répát, zellert és a retkeket. Zúzzuk össze a fokhagymát, keverjük el egy kevés sóval, ecettel és olajjal, majd ezt az öntetet osszuk el a tányérokon. Keverjük össze a joghurtot, és minden tányér salátára öntsünk belőle egy keveset.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.