Elkészítés: Keressük meg az aszalt sárgabarack oldalán lévő kis nyílást, majd óvatosan nyissuk szét. Ezután tegyük egy tálba, majd öntsük fel a rummal, és hagyjuk legalább 4 órán át ázni, hogy átjárja a rum íze.
Mielőtt hozzálátnánk a barackok megtöltéséhez, tegyük egy szűrőbe, és csepegtessük alaposan le.
A marcipánból vágjunk borsónyi darabokat, majd a barackon lévő nyíláson keresztül töltsük a barackba (annyi massza kerüljön bele, hogy megtöltse a mag helyét).
A csokoládét olvasszuk fel vízgőz fölött, majd mártsuk bele a megtöltött barackokat. Ezután tegyük félre, míg a csokoládé teljesen megkeményedik a barackon. (Én fogpiszkálót szúrtam a megtöltött barackszemekbe, majd úgy mártottam bele a csokoládéba. Ezután rászúrtam egy hungarocellre, és így hagytam megdermedni a csokoládét.)
Az elkészült töltött sárgabarackot légmentesen záródó dobozban, hűvös helyen 2 hétig tárolhatjuk. Díszcsomagolásban el is ajándékozhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.