Elkészítés: Az aszalt barackos krémhez szirupot készítünk, és az apróra vágott aszalt barackkal összefőzzük, majd kihűtjük és ledaráljuk. Amikor már krémes állagú lett, akkor a bonbonokat megtöltjük vele.
A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd hozzá tesszük a sűrített tejet, ez lesz a bonbon teteje és az alja is.
A bonbonforma aljába tesszük a csokoládét, és hűtőbe rakjuk, hogy megszilárduljon, ezután jön a krém, és a végén a csokoládé, újra hűtőbe tesszük. A házi bonbonokat mindig hűtőben kell tárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.