Elkészítés: A hagymát felszeleteljük és vajon megdinszteljük. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt csirkét és a félbevágott aszalt szilvát, sózzuk ízlés szerint. Amikor a hús megsült, felöntjük a borral. Pár perc után hozzáadjuk a tejszínt és összeforraljuk.
A cukkinit megmossuk, hosszanti irányban vékony szeletekre vágjuk, majd forró serpenyőben, kevés olajon, megsütjük a szeleteket.
Egy kerámia muffinsütőbe helyezzük a cikkiniszeleteket úgy hogy a végük túllógjon a tálkán, és óvatosan megtöltjük a raguval, majd a túllógó végeket ráhajtjuk.
A bulgurt 1,5-szeres mennyiségű sós vízben megfőzzük, majd hozzáadjuk a narancs levét és a mézet. A mandulát egy száraz serpenyőben kissé megpirítjuk, apróra vágjuk és hozzáadjuk a bulgurhoz. Ízlés szerint tovább sózzuk, ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.