Előkészítés: A csokoládét kis darabokra tördeljük. Az aszalt szilvát és a diót kis darabokra vágjuk.
Elkészítés: A csokoládét gőzfürdőben felolvasztjuk a vajjal. A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és egy csipet sóval habosra keverjük, beledolgozzuk a vajas csokoládét. Az aszalt szilvát és a diót elkeverjük a liszttel, a sütőporral, majd a csokoládés masszához adjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20x20 cm nagyságú tepsit. A masszát a tepsibe simítjuk, és sütőben kb. 35 percig sütjük, amíg a teteje ropogós lesz (a belseje maradjon puha). A formában hagyjuk kihűlni, majd kockákra vágjuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 darab: 199 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.