Elkészítés: A vizet felforraljuk és elkeverjük benne a kókusztejport. A darát kb. 6-7 evőkanálnyi kókusztejjel
leforrázzuk, összekeverjük, és 5 percig állni hagyjuk.
A többi hozzávalót a vágott mandula kivételével egy megfelelő méretű tálba nagyon alaposan összegyúrjuk, hozzáadjuk a leforrázott darát is. Ha a massza keménynek tűnik, belekeverjük a megmaradt kókusztejet, és azzal is összedolgozzuk.
A masszából vizes kézzel kb. 3 cm átmérőjű golyókat formázunk, meghempergetjük a vágott mandulában.
Az elkészült süteményt legalább fél napig hűtőben pihentetjük, csak utána fogyasztjuk. Kb. 40 db lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.