Elkészítés: Az aszalt szilvát, ha túl kemény, kevés vízben puhára főzzük. A pulykamellet kissé kiverjük, a széleit bevagdossuk, és a szeleteket besózva, egyenként megolajozott alufóliára tesszük. Mindegyikre 1-1 szelet sonka és sajt kerül, 4-5 szem lecsöpögtetett aszalt szilva, majd feltekerjük, a fóliából szaloncukor formát képezünk.
Sózott, forrásban lévő vízben a tekercseket 10 percig főzzük, leszűrve hagyjuk kihűlni őket. A fóliából kiszedjük, és panírozzuk. Bő, forró olajban lassan sütjük, hogy átsüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.