Elkészítés: A csirkemelleket elfelezzük, hogy 4 darabot kapjunk. Kissé kiveregetjük, ügyelve arra, hogy ne szakadjon el, és tölthető legyen. Az aszalt szilvát leszűrjük, kimagozzuk, és a mag helyére egy-egy szem sós mogyorót vagy mandulát teszünk. Egy éles, hegyes késsel felszúrjuk a csirkemelleket, majd mindegyikbe pár szem töltött szilvát teszünk. A hús nyílását hústűvel, fogpiszkálóval vagy hurkapálca-darabkával megtűzzük, hogy a szilva ne essen ki belőle. A tojást jól felverjük, sózzuk, megfűszerezzük a tört szegfűszeggel, a borssal, majd 1 dl vörösboros szilvalével és annyi liszttel keverjük össze, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. A töltött húsdarabokat először jól megsózzuk, azután lisztbe, majd a palacsintatésztába mártjuk, és bő, forró olajban, takaréklángon világosbarnára sütjük. Párolt vadrizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.