Alkészítés: A tésztához a 8 tojásfehérjét habbá verünk. A 8 tojás sárgáját 8 evőkanál cukorral kikeverjük, hozzáadunk 8 kanál diót, 4 kanál lisztet, 4 dkg reszelt étcsokit és egy csipet sütőport. Zsírozott, lisztezett tepsiben lassú tűznél sütjük.
A krémhez 5 tojássárgáját 10 dkg cukorral gőz felett felfőzzük, a tűzről levéve beleteszünk 5 dkg étcsokit és 18 dkg margarint. Jól összekeverjük, és a piskóta tetejére kenjük. A megkent piskótát kockákra szeleteljük.
A habhoz 5 tojásfehérjét 15 dkg cukorral habbá verünk. 18 dkg cukrot lassan felolvasztunk (karamellizáljuk) és a habba belecsorgatjuk, tovább verjük. A habot a kockákra vágott piskótára kiskanállal vagy habtölcsérrel rápúpozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.