Elkészítés: Az avokádókrémhez a spenótleveleket alapos mosást követően forrásban lévő vízzel leforrázom, kinyomkodom a felesleges nedvességet, nagyobb farabokra vágom, keverőpohárba helyezem. A petrezselyemzöldet gorombára vágom, az avokádót kikanalazom a héjából. Minden hozzávalót szép sorban a keverőpohárba halmozok, botmixerrel pürésítem. Kis tálba halmozom, amíg a gomba elkészül, hűtőszekrényben tárolom.
A gombákat tisztítást követően nagyobb darabokra vagdosom. Egy kisebb serpenyőben felforrósítom az olajat, beledobom a fűszereket, néhány másodpercig pirítom, majd hozzáadom a gombát. 3-4 perc alatt megpirítom. Tálra szedem.
A kenyeret nem túl vékony szeletekre vágom, mindegyiket egy kisebb salátalevéllel borítom, erre halmozom a spenótos avokádókrémet, majd mindegyiket fűszeres gombával koronázom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.