Elkészítés: Elektromos habverővel habosítsuk fel a cukrozott sűrített tej és a krémsajt keverékét, amíg kissé habos és csomómentes lesz.
Nagyon fontos, hogy ehhez a desszerthez tényleg nagyon puha érett avokádót használjunk! Egy villával törjük össze az avokádó kikapart húsát a lime levével, a tequilával és egy csipet sóval. Adjuk a krémsajtos keverékhez, és addig dolgozzuk össze a habverővel, amíg krémes lesz.
Desszertes poharakba porciózva minimum 1 órát hűtsük fogyasztás előtt. Kevés tejszínhabbal, friss málnával és pár levél mentával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.