Elkészítés: Az avokádókat hosszában kettévágjuk, magjukat kiemeljük, majd a húst is kanállal kivesszük, késsel felkockázzuk, citromlével meglocsoljuk.
A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, az egyiket szeletkere vágjuk, a másikat zúzva a tejfölhöz adjuk kis sóval, a mustárral és a brandyvel.
Az olvaolajat felhevítjük, a garnélát és a másik gerezd fokhagymát szeletelve rádobjuk, 2-3 perc alatt megsütjük.
A felkockázott avokádót, a felaprított petrezselymet és a sült garnélát összeforgatjuk, tálkákba vagy kelyhekbe osztjuk, és a fűszeres tejföllel meglocsoljuk. Őrölt chilivel meghintve tálaljuk előételként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.