Elkészítés: Az avokádót, 2 egész főtt tojást és 2 tojássárgát, a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, ízlés szerint sót és őrölt borsot turmixoljunk össze. Ezután keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és a szintén apróra vágott, megmaradt két tojásfehérjét, amennyiben szükséges, ízesítsünk utána.
Az elkészült krémet ezután tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Ízlés szerint kínálhatjuk reggelire, előételként, pirítóssal, tortillába vagy éppen paradicsomba töltve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.