A tojásokat főzzük keményre, majd mindegyiket szeleteljük fel kb. 8 darabra. A galambbegysalátát és a jégsalátát öblítsük le és osszuk el a tányérokon. A sonkaszeleteket (felvághatjuk kisebb darabokra is) összehajtogatva rakjuk rá a salátalevelekre. A puha avokádót hámozzuk meg és szeleteljük fel. Az avokádócikkekre csepegtessünk citromlevet, majd osszuk el őket a tányérokon. Tegyük melléjük a felszeletelt kemény tojásokat, aztán a dresszinggel öntsük nyakon a salátát. Vacsorára tálalhatjuk akár főfogásként is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.