Elkészítés: A megtisztított csirkehúst félig átsütjük, majd kivéve az olajból félretesszük, és elkészítjük a fűszerezését.
A lilahagymát, újhagymát és a paradicsomot apróra feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a kurkumát, a limelevelet, az ázsiai citromfüvet, a csilipaprikát, és a sóval összedaráljuk. Ezt a fűszerkeveréket összesütjük kevés étolajban, majd hozzáadjuk a félkész csirkehúst. Így sütjük, míg a csirkehús teljesen át nem sül.
Az elkészült csirkehúst kivesszük, tányérra helyezzük, majd leöntjük a maradék fűszeres raguval. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.