Elkészítés: 1. A pudingot elkészítem a tejjel.
2. A babapiskótákat félbetöröm és belerakom 4 kehelybe/tálkába. A tetejére öntöm a pudingot.
3. A cukrot és a vajat egy lábosban felhevítem. Ha karamellizálódott, evőkanál segítségével 8 szívecskét és 8 pöttyöt formálok belőle alufólián. Amíg kihűl, tejszínnel díszítem a babapiskótás pudingot.
4. Ha megszilárdultak a szívecskék, óvatosan leszedem az alufóliáról, és beleszúrom a desszertbe, ezek lesznek a pillangó szárnyai, a pöttyök segítségével pedig szemeket készítek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.