Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük. A paradicsomokat 8-10 másodpercre lobogó forró vízbe tesszük, majd lehűtjük és lehúzzuk a héját, cikkekre vágjuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk és szeleteljük.
Egy lábasban az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, megszórjuk a fűszerpaprikával, rátesszük a zúzott fokhagymát, és gyorsan elkeverjük, öntünk rá 1 dl vizet. Beletesszük az összevágott paprikákat, a kockákra vágott tarját, a paradicsomot, az erős paprikát, pici sót, és 10 percig pároljuk. A babot leöblítjük, majd belekeverjük a lecsóba, és további 10-15 percig pároljuk.
Amikor a paprika kellően megpuhult, tálaljuk friss kenyérrel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.