Elkészítés: A darált húst összegyúrjuk a felkockázott és megdinsztelt vöröshagymával, a beáztatott, jól kinyomkodott zsemlével, s ízlés szerint a fűszerekkel, majd kicsit állni hagyjuk.
Egy szilikon muffinforma mélyedéseit kibéleljük 1-1 szelet szalonnával, majd a
húsmasszából akkora gombócot gyúrunk, hogy kitöltse a formát.
A húsgolyók közepébe 1-1 sajtgolyót nyomunk, majd beletesszük a formába és ráhajtogatjuk a bacont.
Sütőbe téve 180 fokon addig sütjük, amíg a szalonna ropogós lesz, s a húsmassza pedig megpirul.
Főzelékek mellé feltétként, vagy burgonyapürével tálalva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.