A megtisztított karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát karikára vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont és 1-1 szelet sajtot, majd néhány karika lilahagymát. Ráhajtjuk a húsok másik felét. Ha szükséges, hústűvel rögzítjük.
A szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás, prézli). Bő olajban közepes lángon, hogy átsüljön kisütjük.
Megjegyzés
A hétvégék örök szereplője a rántott hús, de ez a variáció egy nagyon ízéletes, töltött változat!
A receptet és a fotót Szilviamalmos küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.