Elkészítés: A felkockázott bacont megpirítom egy serpenyőben, hozzádobom az összevágott medvehagymát, és együtt is pirítom 1-2 percig.
Egy tálba beleteszem a lisztet, a sütőport, a lenmagot, a szezámmagot, a fűszereket. Jól összekeverem, majd hozzáadom a tojást, a tejet és az olajat. Csomómentesen elkeverem. Beleforgatom a baconös medvehagymát.
A sütőformát (26x12x8 cm) kiolajozom és (füstölt)sajtot reszelek az aljára. Beleöntöm a tésztát, és a tetejére is reszelek sajtot.
Előmelegített sütőben (170 fok légkeverésesnél, 5-ös fokozat gáztűzhelynél) 30-35 perc alatt ropogósra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.