Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, megkelesztjük. Amint megkelt, 2 gombócot formálunk belőle és kör alakúra nyújtjuk (kb. 3-4 mm).
Az egyik lapot a tepsibe rakjuk, eloszlatjuk rajta a tölteléket, és befedjük a másik lappal. Egy pohárral benyomjuk a közepét, de csak annyira, hogy nyoma maradjon. A lapokat 12 cikkre bevagdossuk, és mindegyik cikken tekerünk hármat.
170-180 fokon sütjük. Amikor már majdnem elkészült, a tetejét meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk a reszelt sajttal.
Úgy is finom, ha a tetejét tojással kenjük le és megszórjuk szezámmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.