Elkészítés: 9 evőkanál vízben felfőzünk 40 dkg cukrot. A tűzről levéve hozzáadunk 25 dkg margarint, 15 dkg darált kekszet és 15 dkg darált diót. Egy tálcára celofánt teszünk, a massza felét ráöntjük, elsimítjuk, a másik felébe 2 rúd puhított csokoládét keverünk, és ráöntjük az előbbi masszára. Amikor a massza kihűl és megköt, a tetejét csokoládéval bevonjuk. Hűtjük, majd karamell nagyságú kockára vágjuk, majd celofánba csomagoljuk, mint a cukorkát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.