Elkészítés: A hagymát összekockázzuk, és a lesózott, megtisztított, darabolt halat (halat be kell irdalni, mert így átvágjuk a nagy szálkákat). Betesszük a bográcsba - kivéve a kárászt, mert annak puhább a húsa, és nem akarjuk szétfőzni, majd a végén kerül bele. A bográcsba vizet öntünk, és alápörkölünk, hadd rotyogjon (mintha az anyósunkat főznénk), az a cél, hogy gyorsan felforrjon, mert a halat nem szabad takarékon főzni, különben szétesik. Ha felforrt a halászlevünk, hozzáadjuk a tört paprikát. Vigyázzunk, ne égjen rá a bogrács (edény) szélére a paprika, mert akkor megkeseredik. Bele tesszük a paradicsomot és az apróra kockázott foghagymát. Forrás után 1 órával kész a levünk. A kárászt és a belsőségeket az utolsó félórában tesszük csak bele. Sózzuk ízlés szerint, de aki jól lesózta a halat, annak nem is igazán kell. Akkor voltunk jók, ha a lé ragadós, selymes lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.