Elkészítés: A burgonyát megmossuk, és héjában puhára főzzük. Ezután leszűrjük, meghámozzuk, szeletekre vágjuk. Közben az újhagymát és a lilahagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A szalonnát is kis darabokra vagdaljuk. A paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. A snidlinget leöblítjük, szárazra rázzuk, felaprítjuk.
Felforrósítjuk az olajat, és 3-4 perc alatt, közepes tűzön megpirítjuk benne a szalonnát. Ráöntjük a levest, az ecetet, elkeverjük, és egy nagy tálba öntjük. Hozzáadjuk a mustárt és a mézet, sóval, borssal ízesítjük.
A burgonyát, a hagymát, az újhagymát, a paradicsomot és a snidlinget az ecetes lébe forgatjuk, és legalább 1 órát állni hagyjuk. Tálalás előtt még sóval, borssal ízesíthetjük, ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.