Elkészítés: A zselatinlapokat a csomagoláson előírtak szerint hideg vízbe áztatjuk.
A vaníliarudat hosszában kettévágjuk, a pépjét kikaparjuk. A tejet a vaníliaruddal és a péppel felforraljuk. Közben a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, majd a forró tejjel apránként összedolgozzuk. Fém keverőtálban vízgőz fölé tesszük, és állandóan keverve sűrűre befőzzük. A zselatint kinyomkodjuk, és a krémbe keverjük. A krémet finom szitán átszűrjük, majd hűlni hagyjuk, közben többször megkeverjük, hogy ne bőrösödjön meg a teteje.
Közben a tejszínt felverjük, és laza mozdulatokkal a krémbe belekeverjük. Poharakba vagy nagyobb tálba kanalazva a hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól megkössön (kb. 3,5 óra).
Tálaláskor megszórjuk a pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.