Elkészítés: A szalonnát felkockázom, kiolvasztom, és beleteszem a felszeletelt gombát, valamint a feldarabolt csirkét. Sózom, borsozom, fedő alatt puhára párolom. Vizet nem kell önteni alá, mert a gomba levet ereszt, az elegendő a csirke párolásához. Ha puha, zsírjára sütöm.
A húst kiszedem egy tűzálló tálra, a megmaradt zsírba egy kiskanál lisztet keverek, majd a tejjel felengedem, mártássá főzöm, ráöntöm a csirkére.
Tálalás előtt teszem rá a tejfölt, és megszórom finomra vágott petrezselyemzölddel. Burgonyaropogós (krokett), vagy apróra szaggatott házi galuska illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.