Elkészítés: A szalonnát kiolvasztom, és a kisült zsíron megdinsztelem a hagymát és a az apró kockára vágott paprikát. Mikor a hagyma és a paprika megfonnyadt, rászórom a pirospaprikát, és azonnal rá is teszem a darabolt csirkét, nehogy megégjen a paprika. Kicsit megforgatom a felhevült zsíron a húst (fehéredésig), ekkor ráteszem a fedőt, majd hagyom a saját levében párolódni. Ha szükséges, a folyadékot pótolom.
Közben a gombát megmosom, apróra vágom, és mikor a hús már 80%-osan kész van, ráteszem a gombát, és tovább főzöm. Kb. 10-15 perc alatt a gomba is megpuhul. Ekkor nem sütöm le teljesen zsírjára, hanem így rászórom a lisztet, elkavarom, majd a tejfölt és a tejszínt is beleöntöm, és 2-3 percig főzöm, hogy az ízek összeérjenek, és ne legyen lisztíze a paprikásnak. Nokedlivel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.