Előkészítés: A tojássárgájákat a sütőcukorral, a sóval és a vaníliás cukorral jó habosra keverjük. A tojás fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a sárgájába, majd hozzáadjuk a lisztet, a diót és a fahéjat is. A masszát sütőpapírral kibélelt formába töltjük, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 percig sütjük. Mikor a tészta teljesen kihűlt, kivesszük a formából, és két lapra vágjuk.
Elkészítés: A lekvárt a rummal felfőzzük, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd a felével bekenjük az egyik tortalapot, rátesszük a másik lapot, és azt is bekenjük. Meghámozzuk a banánokat, hosszában félbevágjuk, majd a torta tetejét beterítjük vele. A csomagolási előírás szerint elkészítjük a csokoládémázat, és ráöntjük a banánokra. A máz megdermedése után tejszínhabbal, banánkarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.