Elkészités: 1 cm x 4 cm hosszú csíkokra vágjuk a húst, margarinon átsütjük kb. 5 perc alatt, nem túl forró tűzön. Utána hozzáöntjük a fele (2,5 dl) húslevest, és 30 percig lassan pároljuk. Margarinnal kikent tepsibe tesszük a húst, rá a szeletelt póréhagymát, karikázott paprikát, banánt.
Szósz: Felmelegítjük a margarint, hozzáadjuk a fűszereket, majd belekeverjük a lisztet. Felöntjük a maradék (2,5 dl) húslevessel, hozzáadjuk a tejszínt és a sajtot. Megvárjuk, míg a sajt elolvad. Ekkor ráöntjük a húsra, és jó meleg sütőben 20-30 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.