A cukrot lassú tűzön karamellizáljuk majd amikor teljesen elolvadt hozzáadjuk a vizet és egy homogén karamellszirupot kell kapnunk. Mikor kicsit kihűlt, hozzákeverjük a vajat majd a tejet. Hűtőben hagyjuk besűrűsödni. A pudingot megfőzzük a tejben a cukorral majd mikor kissé kihűlt hozzákeverjuk a karamellszószt. A tojásfehérjékből egy csipet sóval kemény habot verünk. A tojások sárgáját a 10 dkg cukorral habosra keverjük. A banánt leturmixoljuk és hozzáadjuk a tojások sárgájával kikevert cukorhoz. Összekeverjük majd hozzáadjuk még az olajat meg egy kevés vizet. A száraz hozzávalókat összekeverjük és hozzaadjuk a tésztához. Végül már csak kanál segítségével adjuk hozzá a fehérjékből felvert tojashabot.A kivajazott kilisztezett kuglófformába beleöntjük a tészta egyik felét majd rákanalazzuk a pudingos krémet és befedjük a tészta másik felével. 170 fokon 25-30 perc alatt arany barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.