Elkészítés: A mogyorót vagy mandulát kissé összetörjük, majd serpenyőben megpirítjuk. Míg kihűl, lereszeljük az almát, összetörjük a banánt, és a pár kanál étolajjal együtt hozzáadjuk a gabonapehelyhez, majd hozzáadjuk a megpirított mandulát, és összegyúrjuk az egyveleget. Nem kell bele cukor, hiszen az alma és a banán alapvetően édes, így extra édesítést nem igényel.
Miután összegyúrtuk, lágy egyveleget kapunk, amit sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezünk, jól belenyomkodjuk, hogy a sütés közben összeálljon.
20-30 percig alacsony fokozaton sütjük, majd szeleteljük. Nem is igazán kell sütni, mint inkább szárítani, hogy miután kihűl is, összeálljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.