Elkészítés: Ha kapcsos tortafomában készítjük, akkor kibéleljük 3-4 réteg alufóliával az alját és az oldalát, erre sütőpapírt szabunk. A kekszet morzsásra aprítjuk a vajjal együtt, és belenyomkodjuk a forma aljába.
A krém hozzávalóit botmixerrel összekeverjük és a tésztára öntjük. Én reszelt csokival díszítettem a tetejét.
180 fokra előmelegített sütőben 40-50 percig sütjük, ilyenkor remegős lesz a teteje. Csukott sütőajtónál hagyjuk kihűlni, akkor remélhetőleg nem repedezik meg a teteje.
Fogyasztás előtt hűtsük le.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.