Előkészítés: A barackokat lecsepegtetjük. A likőrt összekeverjük a cukorral, a barackokra locsoljuk, és kb. 1 órát állni hagyjuk. A tésztához a lisztet tálba szitáljuk egy csipet sóval, hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgájákat és a tejet. Simára keverjük, és 1 órát állni hagyjuk.
Elkészítés: A piskótát morzsásra törjük, és egy tányérra szórjuk. Összekeverjük a mandulával. A barackokról rácsepegtetjük a páclevet, és mindegyik barackot szorosan beborítjuk ezzel a masszával. Akkor jó, ha a barackok nem látszanak ki. Sütés előtt kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és a tésztába forgatjuk. Lábosban bő olajat vagy vajat forrósítunk. A beburkolt barackokat a tésztába mártjuk, majd a forró olajban aranyszínűre sütjük. Konyhai papírkendőre szedjük, leitatjuk róluk az olajat. Tányérra rakjuk, megszórjuk porcukorral, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.