Elkészítés: Megsütjük a piskótát, majd megvárjuk míg kihűl.
Felverjük a habtejszín 3/4-ét (a többit félretesszük díszítéshez), majd hozzáadjuk a barackos joghurtot. Ezt a kézi habverő leggyengébb fokozatán alaposan elkeverjük.
Közben a zselatint a barackbefőtt levében jól elkeverjük, és addig melegítjük, amíg felforr. Levesszük a tűzről, és elkeverjük a joghurtos tejszínhabbal.
Ha a piskótalapot kivettük hűlni a formából, akkor visszatesszük. Ráöntjük a piskótára a joghurtos krémet, és hűtőben hagyjuk szilárdulni kb. 3-4 órát.
Felszeljük a barackot, a tejszínt is felverjük, majd ízlés szerint díszítjük...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.