Tegyük egy zacskóba a kekszet, és egy gyúrófával törjük apróbb darabokra.
Olvasszuk fel a margarint, és keverjük hozzá a kekszdarabokat. Szórjuk egy kör alakú, 26 cm átmérőjű tortaforma aljára, és tegyük hideg helyre fél órára.
Közben áztassuk be a zselatint. A joghurtot keverjük össze a cukorral, a reszelt lime héjjal és a fél lime levével. Nyomkodjuk ki a zselatint, és hagyjuk, hogy teljesen feloldódjon. Ezután keverjünk hozzá két evőkanálnyit a joghurtos krémből. Adagoljuk apránként a maradék joghurtos krémhez. Tegyük félre hideg helyre húsz percre.
A tejszínt verjük habosra, adjuk hozzá a vaníliás cukrot. Öntsük le a barackkonzerv levét. Amint a joghurtos krém elkezd zselésedni, adjuk hozzá a tejszínt.
Az egész krém egynegyed részével kenjük meg a kekszes alapot. A felezett barackokat lapos felükkel lefelé terítsük szét a krémen. A következő réteg a maradék krém legyen.
Az egész tortát tegyük két órára a hűtőbe. Ha letelt az idő, egy késsel óvatosan válasszuk el a tortaformától.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.