Elkészítés: A 6 tojásfehérjét 6 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd a sütőpor, a rétesliszt és a kakaó keverékét. Előmelegített sütőben megsütjük, majd deszkára borítjuk. A tepsit kihűtjük, kimossuk.
Fóliát teszünk a tepsi aljára, erre rakjuk a felvágott barackot. A tejszínhabpótlót a tejjel felverjük, majd a cukorral elkevert tejfölhöz adjuk, a 1,5 dl vízzel felmelegített zselatint is hozzákeverjük. A barackra öntjük az összedolgozott krémet, végül vigyázva ráhelyezzük a kihűlt piskótát.
Hűtőbe tesszük, kb. fél napig állni hagyjuk, majd kiborítjuk, és a fófiát lehúzzuk róla.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.