A pudingport a tejben megfőzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral és a vaníliáscukorral habosra keverjük, majd a pudinggal jól összedolgozzuk.
Ez után sima kézi habverővel mehet bele a mascarpone.
Egy tűzálló tál aljába egy sor babapiskótát rakunk, kevés tejjel meglocsoljuk.
Hámozott, szeletelt őszibarackkal beterìtjük, a pudingos krém felét ráöntjük.
Erre még egy sor babapiskóta kerül, végül a maradék krémmel betakarjuk.
Piros szőlőszemekkel dìszítjük, jól lehűtjük.
Tejszínhabbal kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.