Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a gyümölcsöt lecsepegtetjük.
A felengedett leveles tésztát enyhén lisztezett deszkán kisodorjuk, kb. 0,5 cm vastagságúra. Egyforma négyzeteket vágunk belőle /10*10cm/, majd a a sarkaktól a közepe felé vágjuk be a négyzeteket, de ne teljesen végig, a négyzetek közepe maradjon ép. Ide tegyünk 1-1 kanál lekvárt, majd ahogy a szélforgót hajtogatjuk, minden oldal egyik sarkát hajtsuk középre, és erre helyezzünk 1-1 őszibarack darabkát.
A felvert tojássárgájával kenjük le a tésztaszéleket, szórjuk meg fahéjjal, és előmelegített sütőben süssük aranysárgára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.