Elkészítés: Lisztezett deszkán kinyújtjuk a leveles tésztát, majd 10x10 cm-es kockákra vágjuk. A négyzetek szélét felhajtjuk, a sarkait összenyomkodjuk és megkenjük a felvert tojással.
A tojássárgáját a puha vajjal jól kikeverjük. A túrót összekeverjük a porcukorral, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral, majd a vajas és a túrós masszát lazán összekeverjük. A tésztakosárkákba kanalazzuk a túrós masszát, és ráhelyezünk 2-2 nagyobb cikk őszibarackot.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a fészkeket, és előmelegített sütőben 200 Celsius-fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.