Elkészítés: A darált kekszet, a margarint és a porcukrot alaposan összekeverjük, majd egy sütőpapírral kirakott tepsibe egyenletesen belenyomkodjuk.
A túrót jól összetörjük, majd belerakjuk a tojások sárgáját, a cukrot és a vaníliás cukrot, krémesre keverjük. A 2 tojásfehérjét habosra verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a túrókrémbe. Ezután a krémet ráöntjük a kekszalapra.
A barackokat kimagozzuk és félbe vagy negyedbe vágva rárakjuk a túrókrémre.
150-160 fokos sütőben 40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.