Elkészítése: A felkockázott bárányhúst meghintem őrölt római köménnyel és őrölt koriandermaggal, meglocsolom az olívaolajjal, ráreszelem a narancs héját, majd ráfacsarom a levét, összeforgatom alaposan, és legalább 2 órára hűtőbe teszem.
A kuszkuszt tálba teszem, picit sózom, majd felöntöm fél liter forró zöldséglevessel, lefedem, és 10 percet állni hagyom. Ezután hozzákeverem a finomra vágott petrezselymet, meglocsolom a citrom levével, ha kell sózom, és a hűtőbe teszem tálalásig.
A bárányhúst átforgatom, megsózom, nyársra húzom, grillen vagy serpenyőben megsütöm, és a petrezselymes kuszkusszal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.