Elkészítése: A felkockázott bárányhúst meghintem őrölt római köménnyel és őrölt koriandermaggal, meglocsolom az olívaolajjal, ráreszelem a narancs héját, majd ráfacsarom a levét, összeforgatom alaposan, és legalább 2 órára hűtőbe teszem.
A kuszkuszt tálba teszem, picit sózom, majd felöntöm fél liter forró zöldséglevessel, lefedem, és 10 percet állni hagyom. Ezután hozzákeverem a finomra vágott petrezselymet, meglocsolom a citrom levével, ha kell sózom, és a hűtőbe teszem tálalásig.
A bárányhúst átforgatom, megsózom, nyársra húzom, grillen vagy serpenyőben megsütöm, és a petrezselymes kuszkusszal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.